foto van een gezichtbehandeling door een schoonheidsspecialiste

Beautybehandelingen

Algemeen

Als schoonheidsspecialist wil ik uw huid weer laten stralen. Ik verzorg en verfraai uw gezichtshuid, uw handen, voeten en uw lichaam. De behandelingen geven een diep ontspannen gevoel. Het is echt een moment voor uzelf, u gaat stralend en vol energie weer naar huis!

 

Naast gezichtsbehandelingen, massages en acnebehandelingen kunt u bij mij ook terecht voor harsen, epileren en een manicurebehandeling.

 

Voor de gezichtsbehandelingen maak ik gebruik van de cosmeticalijn van Dr. Baumann. Deze producten bevatten enkel natuurlijke ingrediënten die een positief effect hebben op de huid. Door het gebruik van plantaardige natuurlijke oliën en huidvriendelijke vitamines zijn de producten van Dr. Baumann zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid.

 

In mijn salon zijn producten verkrijgbaar voor elk huidtype: de gezonde en normale huid, de droge en zeer droge huid, de vette en zeer vette huid, de gemengde huid, de schilferige huid, de gevoelige en zeer gevoelige huid, de huid met onstekingen, de jonge huid, de rijpe huid, de huid met allergieën, de donkere en lichte huid. 

De huid dient elke dag verzorgt te worden met een milk, lotion en crème. Daarnaast zijn er milde peelings, maskers en ampullen voor wekelijks gebruik. Ik adviseer u graag over de verzorgingsproducten die het beste bij uw specifieke huidtype passen.

Gezichtsbehandelingen

Basis gezichtsbehandeling Dr. Baumann  60 min. € 41,75

De behandeling bestaat uit het reinigen van de huid, het epileren van de wenkbrauwen, vapazone, het verwijderen van onzuiverheden, een massage van het gezicht en decolleté, een masker en naverzorging.

 

Mini gezichtsbehandeling Dr. Baumann  30 min. € 30,00

De behandeling bestaat uit het reinigen van de huid, het epileren van de wenkbrauwen, vapazone, het verwijderen van onzuiverheden, een masker en naverzorging

 

Uitgebreide gezichtsbehandeling 90 min. € 65,00

De behandeling bestaat uit het reinigen van de huid, het epileren van de wenkbrauwen, vapazone, het verwijderen van onzuiverheden, gezichtsmassage en decolleté, masker en naverzorging. Naast de producten van Dr. Baumann worden bij deze behandeling ook andere producten gebruikt.

Acnebehandeling

Acne gezichtsbehandeling 60 min € 60,00

 

Wat is acne?

Acne is een huid met verstopte poriën met talg, bacteriën en vetzuren. Deze talgophopingen veroorzaken ontstekingen in de huid. Er ontstaan rode bultjes, puistjes en onderhuidse ontstekingen. Acne komt vooral voor in het gezicht, op de borst en op de rug.

 

Hoe is acne te behandelen?

Je huid wordt intensief gereinigd en het herstel van de huid wordt actief gestimuleerd. Hierdoor komt de acne tot rust en verbetert de huidstructuur. Daarnaast worden problemen behandeld die voortkomen uit acne, zoals littekens.

 

Een actieve bijdrage van jouzelf is een voorwaarde om iedere vorm van behandeling te doen slagen.

Overige behandelingen

Harsen Prijs
Bikinilijn € 18,00
Oksels € 15,00
Gezicht € 15,00
Bovenlip of wenkbrauwen € 15,00
Bovenlip en kin € 18,00
Rug € 22,00
Epileren € 13,00
Handen Prijs
Manicure 30 min. € 29,50

De ageLOC Galvanic Spa van Nuskin is te koop in mijn salon. Dit apparaat vervaagt rimpels en fijne lijntjes en laat de huid stralen.