foto van een hotstonemassage de stenen worden op de rug van de klant gelegd door de schoonheidsspecialiste

Massages

Een massage verbetert de algemene gezondheid en vitaliteit, het breng lichaam en geest weer in balans.

Ik bied verschillende massages aan en adviseer u hierover graag.

 

Ontspanningsmassage 45 min € 45,00

Een ontspanningsmassage is voor iedereen een weldaad. Het maakt de spieren soepel en de huid wordt gevoed door een heerlijk geurende olie. Een massage helpt onder andere bij stress en vermoeidheid, het helpt het lichaam weer te ontspannen.

 

Thaisevoetmassage 45 min € 50,00

Bij een Thaisevoetmassage worden de drukpunten op de voetzool gestimuleerd en wordt met wrijfbewegingen de gehele voet opgewarmd. 

 

Eén van de voornaamste doelen is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied. Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen. In mijn geboorteland Thailand heb ik al lang geleden kennis gemaakt en gewerkt met deze vorm van intensieve voetmassage. Inmiddels is de belangstelling in mijn praktijk voor mijn voetmassages enorm groot.

 

Kruidenstempelmassage 45 min € 65,00

Een oosterse massage met warme tot hete kruidenbuiltjes die bestaan uit zowel reinigende, activerende als ontspannende Thaise kruiden, met een krachtige, helende werking. De builtjes activeren de bloedcirculatie en maken de spieren soepeler.

 

Deze vorm van massage bestrijdt stress, vermoeidheid en slapeloosheid en kan ondersteunend werken bij mensen met overgewicht.

 

de diverse kruiden die worden gebruikt voor een kruidenstempelmassage

Hotstone massage 45 min € 65,00

Bij deze vorm van massage worden vulkanische stenen op het lichaam geplaatst en wordt er met warme stenen gemasseerd. De speciale, gepolijste basaltstenen hebben de eigenschap dat ze de warmte heel lang kunnen vasthouden. De warmte werkt weldadig in op de spieren en zorgt voor een diepe ontspanning. Ook worden aan de stenen helende eigenschappen toegedicht. Hierdoor zou men door de aardende energie weer met beide benen op de grond komen te staan.

 

Deelmassage (rug, nek en schouders) 30 min € 37,50