istje met gezonde voedingsproducten zoals broccolli bosbessen appel noten advacado kruiden

Orthomoleculair

Als orthomoleculair schoonheidsspecialist kijk ik verder dan alleen naar de buitenkant. Huidproblemen kunnen ook van binnenuit ontstaan of in stand blijven. We moeten de huid zowel van binnen als van buiten goed verzorgen. Ik kan u helpen klachten en huidproblemen aan te pakken en de balans weer te herstellen. Om hierin advies te kunnen geven is de juiste kennis heel belangrijk.  Aandacht op het gebied van schoonheid maar ook voor natuurgeneeskundig voedingsadvies.

 

Cosmetische behandelingen dragen bij aan het verbeteren van de huid maar een stralende huid en optimale huidverbetering komen van binnenuit. De huid weerspiegelt de gezondheid van uw lichaam.

 

Door het gebruik van de verkeerde voedingsstoffen, slecht werkende darmen of andere lichamelijke klachten, stress en vermoeidheid kan de huid dof, onzuiver, vochtarm of vaal blijven. Door de juiste voeding kunt u het lichaam opbouwen, versterken en onderhouden. Hiervan gaat een sterk preventieve en curatieve werking uit.

 

Problemen met de huid zoals acne, striae, littekens, rimpels en pigmentstoornissen kunnen met de juiste voeding en orthomoleculaire nutriënten verbeteren. Bepaalde voedingsstoffen helpen ook onderliggende huidlagen te beschermen. Een orthomoleculair schoonheidsspecialist kan u helpen de huid weer te optimaliseren. Met voedingsadvies, voedingssuplementen en leefstijltips kunnen wij samen werken aan het herstel van de huid het haar en de nagels.

 

Ik deel graag mijn recepten met u voor een gezond ontbijt, tussendoortjes, de lunch en het avondeten.

 

Schoonheid van binnen en van buiten zodat uw huid weer gaat stralen.